معرفی لکسوس RX350 و آنالیز مشخصات آن

به گزارش مدرسه سما، در حدود دو دهه پیش، مثل امروز برای خودروهای کراس اوور تعریف مشخصی وجود نداشت؛ ولی در اواخر دهه 90 میلادی، کمپانی لکسوس زیرمجموعه شرکت تویوتا با معرفی مدل RX خود توانست گام بلندی در این زمینه بردارد. هدف لکسوس از معرفی این مدل این بود که با حفظ استایل شاسی بلندهای مرسوم آن موقع، سواری بهتر و لذت بخش تری را نزدیک به خودروهای سدان فراهم کند. به این ترتیب لکسوس RX با ترکیبی از راحتی و کیفیت برند لکسوس و عمر زیاد محصولات تویوتا، روانه بازارهای جهانی شد.

معرفی لکسوس RX350 و آنالیز مشخصات آن

طراحی بدنه و کابین

لکسوس RX به حق یکی از خوش استایل ترین کراس اوورهای زمان عرضه خود بود؛ بااین حال هنوز هم که بازار این سگمنت شلوغ تر از هر زمان دیگری شده است، هواداران خودش را دارد. این خودرو از لحاظ ظاهری دو مدل دارد؛ یکی مدل استاندارد و دیگری مدل فول که یک فلاپ سپر در جلو اضافه شده است. چراغ های جلو کشیده و مورب یک جلوپنجره کوچک را محاصره نموده است. رینگ های آلومینیومی 18 اینچی هم در زیبایی بصری خودرو نقش پررنگی را ایفا می نماید. نمای کناری خودرو ساده و درعین حال پخته به نظر می رسد. یک خط روی بدنه انتهای چراغ های جلو را به چراغ های عقب متصل می نماید. نمای عقب هم ساده و شیک است.

به محض ورود به کابین RX350، به طراحی باکیفیت آن پی خواهید برد. استفاده از چرم و چوب در قسمت های مختلفی مانند فرمان، رودری های جلو و عقب و داشبورد، حس لوکس بودن را منتقل می نماید؛ همان چیزی که وظیفه اصلی لکسوس است و از آن انتظار می رود. در این کابین، همه چیز در جای خود قرار گرفته است و جانمایی امکانات و تجهیزات خودرو به برترین شکل انجام شده است. کنسول منحنی شکل این مدل شاید موردپسند همه نباشد، ولی بدون شک بسیار خاص و زیبا طراحی شده است؛ به خصوص مکان قرارگیری دسته دنده که با طراحی های متداول تفاوت دارد و انگار به صورت عمودی نصب شده است. تصاویر کابین و بدنه خودرو را در لکسوس دیوار مشاهده کنید.

مشخصات فنی

قسمت هیجان انگیز لکسوس RX350 پیشرانه V شکل 6 سیلندر 24 سوپاپ آن با حجم 3.5 لیتر است. این پیشرانه خروجی برابر با 275 اسب بخار در دور موتور 6200 rpm و 348 نیوتون متر گشتاور در دور موتور 4700 rpm را بین دو دیفرانسیل خود تقسیم می نماید. البته این کار را به یاری یک جعبه دنده 6 سرعتی اتوماتیک انجام می دهد. این پیشرانه قادر است در 7.5 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد و حداکثر سرعت آن 180 کیلومتر بر ساعت است. RX 350 با وجود اخذ استاندارد محیط زیست یورو 4 مصرف سوخت ترکیبی ای در حدود 11.8 لیتر در 100 کیلومتر دارد. مشخصات کامل خودرو را در مشخصات ماشین خارجی بخوانید.

تجهیزات و امکانات

لکسوس RX 350 به تجهیزات و امکانات مناسبی مانند نمایشگر 8 اینچی واید اسکرین جلو و نمایشگر سرنشینان عقب، نمایشگر تمام رنگی دوربین عقب، سیستم صوتی مارک لوینسون با 19 عدد بلندگو، جایگاه های برقی 10 جهتی جلو به همراه گرمکن و سردکن جایگاه، سانروف، کروز کنترل، سنسور پارک، در صندوق عقب برقی و سیستم ورود بدون کلید مجهز است. سیستم کنترل پایداری و تعادل ABS ،HAC ،EBD ،TRC و VSC از دیگر مزایای خودروی لکسوس RX است.

تجربه رانندگی با لکسوس RX350

لکسوس RX در تجربه رانندگی هیجان انگیز و فرق دارد. برخلاف کلاس خودرو، از آن سواری نرمی دریافت می گردد و هیچ گونه ضربه ای در کابین احساس نمی گردد. سیستم تعلیق خودرو در جلو از نوع مک فرسون و در عقب جناغی دوبل است که به خوبی از پس وظیفه اش بر می آید. وجود سیستم هداپ و AFS از دیگر جذابیت های رانندگی با این خودرو است. لکسوس RX در نسخه های فول آپشن به 10 کیسه هوا مجهز شده است که در نوع خود عالی به نظر می رسد.

کابین ایزوله و بی صدای خودرو به نعمت جایگاه های ارگونومیک و نرم موجود در آن نهایت آرامش و راحتی را برای سرنشینان فراهم می نماید. در داخل کابین، هیچ گونه صدایی از محیط یا موتور به گوش نمی رسد. کیفیت مونتاژ خودرو بسیار خوب است؛ به طوری که پس از گذشت سال ها از تولیدش همچنان باکیفیت و سرپا به نظر می رسد. قیمت نامتناسب RX350 و نبود خدمات پس از فروش برای آن، از معایب این خودرو محسوب می گردد. البته نباید فراموش کرد که این معایب را در تمامی خودروهایی با سبک و سیاق RX350 شاهد هستیم.

منبع: تجارت نیوز

به "معرفی لکسوس RX350 و آنالیز مشخصات آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی لکسوس RX350 و آنالیز مشخصات آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید