طرز تهیه بیج بیج ، غذای محبوب مازندرانی را امتحان کنید

به گزارش مدرسه سما، خورش بیج بیج یکی از غذاهای سنتی و محبوب مازندرانی هاست که جزو غذاهای اصلی آن ها محسوب می گردد. در این مطلب با طرز تهیه خورش بیج بیج آشنا می شوید.

طرز تهیه بیج بیج ، غذای محبوب مازندرانی را امتحان کنید

به گزارش مدرسه سما، استان های شمالی کشور به علت دارا بودن اقلیم خوب و زمین های حاصلخیز خاستگاه انواع خوراک ها و غذاهای محلی و سنتی هستند. غذاهای سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقه ای هستند. خطه شمال ایران با نعمت های فراوان دارای متنوع ترین و بیش ترین نوع غذاست که بسیار خوشمزه، پر هوادار و مقوی هستند.

خورش بیج بیج یکی از غذاهای سنتی و محبوب مازندارنی هاست که جزو غذاهای اصلی آن ها محسوب می گردد و می توان گفت این خورش بر سر سفره مهمان و در کنار بقیه غذاها حضور ثابت و همیشگی دارد. خورش بیج بیج دستور پخت بسیار ساده ای دارد؛ بعلاوه یک غذای مفید و مقوی برای بچه ها است. در این مطلب طرز تهیه خورش بیج بیج همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

  • کم چرب و خوشمزه، یک متریال عالی برای سالادها و فینگر فودها

مواد لازم برای تهیه خورش بیج بیج

گوشت چرخ نموده: 300 گرم

گوجه فرنگی: 2 عدد

پیاز بزرگ: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی: 2 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

آب نارنج یا آبغوره: 1 فنجان

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش بیج بیج

1 ـ ابتدا پیاز را پوست و خرد کنید. پیاز خرد شده را داخل یک قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید تا پیاز نرم و سبک گردد؛ سپس کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید.

2 ـ گوشت چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت کاملا باز گردد؛ سپس حدود یک دقیقه گوشت را با پیاز تفت بدهید و باز هم کمی نمک با زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید.

3 ـ گوجه فرنگی را با رنده ریز رنده کنید یا با با دستگاه میکس کنید و به قابلمه خورش اضافه کنید؛ سپس رب گوجه را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. حدود یک دقیقه صبر کنید تا گوجه و رب با هم تفت بخورند.

4 ـ در این مرحله دو لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید. ابتدا صبر کنید تا خورش به جوش بیاید؛ سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم خورش با حرارت کم بپزد و به روغن بیاید. در این فاصله گاهی درب قابلمه را باز کنید و خورش را هم بزنید.

5 ـ سیب زمینی را پوست کنید وبه صورت مکعبی برش بزنید؛ سپس داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

6 ـ ده دقیقه آخر پخت خورش آب نارنج یا آبغوره را به قابلمه اضافه کنید. وقتی خورش بیج بیج شما کاملا جا افتاد، آن را داخل ظرف سرو بکشید و سیب زمینی های سرخ نموده را روی خورش بریزید. این خورش خوشمزه را همراه با کته میل کنید.

  • طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی | فوت وفن های خوشمزه شدن میرزا قاسمی

نکته

غلظت این خورش کاملا سلیقه ای است. برخی ها خورش بیج بیج را به صورت غلیظ تر و برخی دیگر آبکی تر می پسندند؛ بنابراین مقدار آبی که به این خورش اضافه می کنید، به ذائقه شما بستگی دارد.

منبع: فرارو

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز تهیه بیج بیج ، غذای محبوب مازندرانی را امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیج بیج ، غذای محبوب مازندرانی را امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید