آنالیز ظرفیت های رادیو اقتصاد برای جهش فراوری و حل مسائل مالی کشور

به گزارش مدرسه سما، وزرای مالی دولت در مصاحبه با تلویزیون تعامل و همکاری وزارتخانه های متبوع خود را بیش از پیش با این رسانه در راستای تحقق شعار سال جهش فراوری اعلام کردند.

آنالیز ظرفیت های رادیو اقتصاد برای جهش فراوری و حل مسائل مالی کشور

به گزارش مدرسه سما، فرهاد دژپسند ـ وزیر امور اقتصاد و دارایی ـ در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد ضمن تبریک روز رادیو گفت: رسانه ها به ویژه تلویزیون و بخش صدا دارای نقشی چندگانه و چند وجهی هستند که می توانند خواسته ها و مطالبات مردم را به حاکمیت منتقل نموده و در تبیین محدودیت ها و مقدورات حاکمیت ایفای نقش نمایند.

وی با تاکید بر اینکه مقدوریت ها و محدودیت ها به طور جدی موانع تامین مطالبات هستند، اضافه نمود: اگر بدون توجه به محدودیت ها و مقدوریت ها بر حجم مطالبات اضافه نموده گردد، بجای اینکه که مطالبات نقش انتقال خواسته ها به حکمرانان برای اصلاح امور و ترغیب به جهت گیری در راستای تامین نیازها را داشته باشد تبدیل به غده هایی می گردد که کم کم منجر به ایجاد اعتراض های اجتماعی خواهد شد. رادیو اقتصاد موقع شناس و موضع شناس بوده و به موقع به طرح مسائل و مسائل جامعه می پردازد.

او با بیان اینکه رادیو اقتصاد طی سال گذشته در حوزه رونق فراوری و سال جاری در بحث جهش فراوری خوش درخشیده است، گفت: اگر در گفتمان هایی که شکل می گیرد این شبکه رادیویی بتواند ابعاد کارشناسی و علمی خود را تعمیق ببخشد، در ابعاد سیاست گذاری نیز می تواند موثرتر ایفای نقش کند. رادیو رسانه ای فراگیر بوده و به آسانی در دسترس قرار می گیرد. رادیو در برقراری روابط دو جانبه مردم با حکمرانان نقش موثری داشته و در این حوزه رادیو اقتصاد نمره قابل قبولی دارد.

دژپسند با تاکید بر اینکه با شیوع بیماری کرونا، اعمال تحریم های ظالمانه آمریکا و شرایط بین المللی اقتصاد و بازار نفت در حوزه اقتصادی سال جاری یک سال ویژه بوده و شرایط منحصر به فرد است، گفت که رادیو اقتصاد در ترویج فرهنگ سرمایه گذاری در بازار سرمایه و تشویق فعالان اقتصادی برای تامین اقتصادی به وسیله بازار سرمایه می تواند نقش موثری ایفا نماید. فضای کسب و کار با یاری دستگاه های اجرایی و فعالان اقتصادی بخش خصوصی باید روان گردد که رادیو اقتصاد در تحقق این مهم می تواند نقش آفرین باشد.

در ادامه پس از دژبان، حمید شاه آبادی ـ معاون صدای تلوزیون ـ در این برنامه گفت: خوشبختانه تعامل همه بخش های سیاست گذار و اجرایی دولت با شبکه رادیویی برقرار است. امیدوارم که رادیو اقتصاد بتواند از یک طرف مجموعه اقدامات خوب و کوشش های جدی وزارت امور اقتصاد و دارایی و از سوی دیگر دغدغه های به حق مردم را منعکس کند. رادیو همواره با تمام توان در راستای برطرف مسائل مردم در خدمت مسئولان نظام بوده و خواهد بود.

وی اضافه نمود: مجموعه اقداماتی که تحت عنوان الف -ب در تعاملات رسانه ملی با وزارت نیرو صورت می گیرد، بیانگر این است که وزارتخانه مزبور تاثیر رسانه ملی را در مدیریت مصرف انرژی و سرمایه گذاری در این بخش را به درستی دانسته است. حضور رادیو در جاده ها حضور منحصربفردی است و تمام مدیریت راه های کشور می تواند در این حوزه اثر بخش باشد.

شاه آبادی اضافه: این انتظار وجود دارد که در ذیل پیوست رسانه ای، فراوری بزرگراه ها به خصوص تونل ها و ... شرایطی وجود داشته باشد که بتوان از ظرفیت اطلاع رسانی رادیویی به خصوص در مجموعه های وسیع و بزرگی مثل تونل ها و مواردی از این دست اتفاق می افتد به یاری وزارت راه و شهرسازی انجام گردد.

رضا اردکانیان ـ وزیر نیرو ـ هم در برنامه رهیافت گفت: تاثیر حوزه نفوذ رادیو بی بدیل است. علی رغم بروز و ظهور تمامی ابزارهای ارتباطی در جهان رادیو همچنان توانسته نقش خود را در اطلاع رسانی، فرهنگ سازی، آموزش و غیره حفظ کند. چهارم اردیبهشت ماه 80 سال پیش ساعت هفت بعد از ظهر نخستین ایستگاه رادیویی در کشور شروع به کار نموده است. پس از آن به سبب فناوری و دسترسی های وسیع ابزار ارتباطی متعدد و متنوعی وارد بازار شده و همه مردم جهان بالاخص مردم ایران از این ابزارهای ارتباطی بهره مند هستند اما هنوز هیچ چیزی جای رادیو را نگرفته است.

اردکانیان ضمن اشاره به اینکه تاثیر رادیو در جامعه کم نظیر و بی نظیر است اظهار امیدواری کرد که این ابزار در خدمت همه هدف های اخلاقی جامعه و نظام قرار گیرد به ویژه سال جاری که سال جهش فراوری است و همه نیازمند متخلق شدن به اخلاق و آداب مناسب این سال چه در مصرف و چه در فراوری هستند، از این رو می طلبد دست اندرکاران رادیو بتوانند این وظیفه را به نحو احسن ادا نمایند.

محمد اسلامی ـ وزیر راه و شهرسازی ـ نیز در این برنامه ضمن تبریک روز رادیو گفت: رادیو همسفر همواره همراه است. رادیو در همه دوره های پس از انقلاب با توسعه و گسترشی که پیدا نموده، بصورت تخصصی و حرفه ای در قالب کانال های مختلف تقسیم بندی شده و بطور موثرتری توانسته مخاطب های خود را جذب کند و حوزه نفوذ خود را گسترش دهد.

او ادامه داد: این وزارتخانه در جهت معرفی کانال ها و فرکانس های رادیویی و همینطور به زیر پوشش بردن نقاط کور (فاقد پوشش آنتن) در جاده ها با سازمان صدا و سیما یاری و همیاری خواهد نمود.کشورهای پیشرفته جهان کانال های رادیویی خود را در جاده ها تبلیغ می نمایند.

رضا رحمانی ـ وزیر صنعت، معدن و تجارت ـ در برنامه رهیافت بیان نمود: امر اطلاع رسانی و جوابگو بودن به مردم عمل مقدسی است. رادیو پل ارتباطی بین مردم و مسئولان است. نقش ارزشمند رادیو در فرهنگ سازی، آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به مردم و جامعه برکسی پوشیده نیست. مسئولان باید به مردم جوابگو باشند. صحبت با مردم چه حضوری و چه در قالب مصاحبه رادیویی و تلویزونی برای من بسیار مسرت بخش و ضمناً همواره نتیجه مفید عاید شده است.

رحمانی با تاکید بر اینکه انعکاس فعالیت ها باعث می گردد که مردم در جریان خدمات و عملکرد مسئولان قرار گیرند، توضیح داد: اگر انتقادی هم از سوی مردم و رسانه ها مطرح می گردد بدون شک ترتیب اثر خواهیم داد چون به نفع مدیران و خیرو صلاح کشور است.

وی با بیان اینکه مردم همواره قدردان زحمات مسئولان هستند، یادآورشد: مسئولان هم باید مردم را بیشتر در جریان امور کشور قرار دهند.

برنامه رهیافت کاری از گروه کشاورزی شبکه تخصصی رادیو اقتصاد است که از شنبه تا پنجشنبه هر روز ساعت 20 به مدت 55 دقیقه به تهیه نمایندگی حمید رضا کجوری با هدف تبیین سخنان روز رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور کارشناسان و تحلیل گران اقتصادی در قالب مصاحبه محور و برنامه ترکیبی بر اساس تمامی بندهای اقتصاد مقاومتی بر روی موج اف ام ردیف 98 مگاهرتز قرار می گیرد و علاقمندان جهت دریافت فایل صوتی برنامه می توانند به سایت این رادیو مراجعه نمایند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "آنالیز ظرفیت های رادیو اقتصاد برای جهش فراوری و حل مسائل مالی کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز ظرفیت های رادیو اقتصاد برای جهش فراوری و حل مسائل مالی کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید