مشخص نرخ نهایی خوراک دام برای حمایت از تولیدکنندگان
به گزارش مدرسه سما، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: برای حمایت از تولیدکنندگان دام، طیور و آبزیان و دسترسی آنان به خوراک دام، بر اساس فرمول های موجود طیور، گاو شیری و گوشتی و آبزیان، قیمت نهایی فروش کارخانجات تعیین می گردد.

به گزارش گروه مالی مدرسه سما حسن عباسی معروفان اضافه نمود: اکنون ورودی نهاده ها و قیمت آن در کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان کشور معین است، اما محصول نهایی با قیمت های بالا به فروش می رسد که نارضایتی فراوریکنندگان و پرورش دهندگان را در پی دارد.
وی اظهارداشت: به منظور دسترسی فراوریکنندگان به خوراک دام، طیور و آبزیان با قیمت های مناسب مقرر شده این اقدام براساس آنالیز قیمتی توسط سازمان حمایت از فراوریکنندگان و مصرف کنندگان معین تکلیف و قیمت گذاری گردد.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام توضیح داد: در صورت ابلاغ مصوبه قیمت گذاری خوراک دام، طیور و آبزیان در کارخانجات توسط سازمان حمایت از فراوریکنندگان و مصرف کنندگان، نهاده به طور مستقیم وارد کارخانجات می گردد.
وی اضافه نمود: به طور حتم عرضه نهاده ها به کارخانجات خوراک دام علاوه بر اشتغالزایی موجب استفاده از بخش عمده ظرفیت فراوریی این کارخانجات خواهد شد به نفع فراوری و منافع ملی کشور است.
عباسی معروفان براین باوراست که نهاده باید با نرخ معین وارد کارخانجات و با نرخ معین به دست فراوریکنندگان و پرورش دهندگان دام، طیور و آبزیان برسد تا آن ها متضرر نشوند.
وجود 800 هزار تن دانه سویا در کارخانجات روغن کشی
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با بیان اینکه به دنبال واردات کنجاله سویا نیستیم، گفت: اکنون بحث ایجاد اشتغال پایدار و استفاده از ظرفیت کارخانجات روغن کشی کشور را در دستور کار داریم، بنابراین هدف ما واردات دانه برای تبدیل به روغن و کنجاله است.
وی اظهارداشت: اکنون بیش از 800 هزارتن دانه در کارخانه های روغن کشی داریم که 78 درصد آن به کنجاله و 18 درصد به روغن تبدیل می گردد و تنها چهار درصد آن ضایعات است.
وی با تاکید براینکه ما کمبودی در تامین کنجاله سویا نداریم و نخواهیم داشت، گفت: سیاست وزارت جهاد کشاورزی واردات نیست، اما احتیاج است که دانه سویا را برای فعالیت بخش های مختلف تامین کنیم.
منبع: خبرگزاری دانشجو