آشنایی با خواص پوست گردو

به گزارش مدرسه سما، شما هم وقتی گردو می خورید پوست آن را دور می اندازید و فقط به خواص مغز گردو توجه دارید؟ اگر بدانید که هم پوست سبز و هم پوست چوبی گردو چقدر مفید هستند و کاربرد دارند بیشتر قدر آن را می دانید. برای آشنایی بیشتر با خواص پوست گردو و کاربردهای آن به خواندن این مطلب ادامه دهید.

آشنایی با خواص پوست گردو

خواص پوست گردو

با توجه به اینکه گردو دارای یک پوست تر یا سبز و یک پوست چوبی یا خشک است، در این مقاله هم خواص پوست سبز گردو و هم خواص پوست خشک گردو را معرفی می کنیم.

1. خواص پوست گردو برای لایه برداریاز جمله خواص پوست گردو، استفاده از آن به صورت یک لایه بردار و اسکراب قوی است. لایه برداری پوست، سلول های مرده پوست را از بین می برد و شادابی و روشن شدن رنگ پوست را در پی دارد. از پوست خشک یا قهوه ای گردو در کرم های آرایشی و اسکراب های موجوداستفاده می شود. برای استفاده از آن در منزل می توانید آن را آسیاب نموده و پودر حاصله را در ماسک ها و لایه بردار های خانگی خود ریخته و مخلوط کنید.

2. ضدعفونی کننده دهان و لثهپوست سبز گردو یک ضدعفونی کننده دهان و لثه است و از توسعه و ریشه دواندن عفونت ها و بروز بیماری ها جلوگیری می نماید. لازم است بدانید بیماری های خطرناکی مانند سرطان دهان به علت عفونت های دندان و لثه است؛ پس بهداشت دهان و دندان یکی از کار های لازم است. اگر پوست سبز گردو را به لثه خود بمالید، باعث تقویت و سلامت لثه خود شده اید. پوست گردو می تواند باعث تغییر دادن PH محیط دهان شود و در نتیجه از بروز عفونت جلوگیری کند. می توانید چند بار در هفته پوست گردوی تازه را به لثه خود بمالید.

جنبه دیگر بهداشت دندان ها، زیبایی و درخشندگی آن هاست. به منظور سفید شدن دندان های خود نیز به صورت فوری و در عرض 5 دقیقه، می توانید پوست گردو را بر روی دندان های خود قرار داده و به همه قسمت های آن ها بکشید. پس از چند دقیقه خواهید دید دندان های شما سفید شده و زردی دندان ها بین رفته است. فقط باید مواظب باشید که در حین انجام این کار پوست گردو با لب های شما تماس نداشته باشد، زیرا وجود ترکیبات قوی در پوست گردو، می تواند باعث سوختگی لب ها شود. اگر با استفاده پوست گردو برای دندان هایتان احساس سوزش شدید در لب ها داشتید کار خود را متوقف نموده و به زمان دیگر موکول کنید.

3. خواص پوست گردو برای رنگ کردن طبیعی موپوست گردو می تواند برای رنگ کردن مو مورد استفاده قرار گیرد. حتما شما هم سیاه شدن پوستتان را بعد از جدا کردن پوست سبز گردو تجربه نموده اید و دیده اید که پوستتان برای مدت طولانی رنگ دارد و احتمالا از این قضیه شاکی هم شده اید! این مساله بر می شود به رنگ دهی بالا و رنگ قوی پوست سبز گردو، که می شود از آن در جهتی مفید و به عنوان یک رنگ موی طبیعی استفاده کرد.

همانطور که می دانید امروزه یکی از عوامل نگرانی مردان و زنان؛ سفید شدن زودهنگام مو های آن هاست. علت سفید شدن مو ها این است که رنگدانه های مو از بین می رود و عواملی از جمله زیاد رنگ کردن مو با رنگ های شیمیایی، کمبود ویتامین های بدن و در معرض نور خورشید بودن به مدت طولانی می توانند در سفید شدن زود هنگام مو ها نقش داشته باشند. برای حل قسمتی از این مساله و یاری به حفظ رنگ مو ها می توانید رنگ موی طبیعی را جایگزین رنگ موی شیمیایی کنید. پوست سبز گردو هم موهایتان را به صورت طبیعی رنگ می نماید و هم مو های سفید را با پوشش می دهد.

طریقه رنگ کردن مو با پوست گردوسبز گردو را می توانید هم به صورت خشک و هم تازه بهره ببرید، اما پوست گردو به صورت تازه بهتر است. پوست سبز تازه را (به همان شکل که هست) و یا پوست سبز خشک را (به صورت پودر نموده)، در آب بریزید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بجوشد. پس از خنک شدن آب جوشیده، می توانید با استفاده از پنبه یا هر روش دیگری که به ذهنتان می رسد، این آب را به بخش های سفید مو بزنید و پس از اینکه رنگ گرفت بشویید. حواستان را جمع کنید که آب حاصل از جوشیدن پوست گردو به جایی نپاشد، زیرا به سرعت رنگ می گیرد.

4. از بین بردن مو های زائد از دیگر خواص پوست گردوپوست گردو می تواند رشد مو های صورت را ابتدا کم کند و پس از مصرف مداوم در چند ماه به طور کامل مو های زائد را از بین ببرد. قابل ذکر است که این روش برای موهای زائد همه نقاط بدن قابل انجام است.

روش آماده کردن پوست گردو به عنوان ازبین برنده موی زائدپس از سوزاندن مقدار زیادی پوست گردو، به مقدار یک قاشق غذاخوری از خاکستری که به دست آمده را در یک لیتر آب بریزید و برای مدت 12 ساعت بگذارید همانطور بماند. سپس با خیس کردن یک پنبه به این ماده، به طور کامل محل مورد نظر را به آن آغشته کنید.

سخن پایانیپوست گردو علاوه بر خواصی که در خود دارد؛ می تواند به خوبی از خواص مغز گردو محافظت کند و گردو را کاملا سالم به شما تحویل دهد؛ بنابراین بهتر است گردو را به صورت تازه مصرف کنید و یا مقداری از گردوهای تازه تان را فقط برای مصرف چند روز آینده از پوست جدا کنید.

مغز گردو را اگر بدون پوست برای مدت زیادی نگه دارید به علت اینکه بسیار لطیف و حاوی چربی است، مانده می شود و به رنگ زرد یا قهوه ای روشن درآمده و طعمی تند پیدا می نماید. پس از مدتی مغز گردوی مانده می تواند موجب ایجاد مسمومیت شود. پس در مدت و شرایط نگهداری گردو دقت کنید.

منبع: سایت ستاره

منبع: راسخون

به "آشنایی با خواص پوست گردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با خواص پوست گردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید